Brand- och inbrottslarm

Om olyckan är framme är varje sekund viktig för att skydda människor och egendom. Med ett bra brand- och inbrottslarm kan du känna dig trygg.

När det gäller larm så finns det inga färdiga lösningar, utan varje kombination är unik och utformas utifrån respektive uppdrag. Vi erbjuder larm av högsta teknisk kvalitet och vi hjälper dig att se över fastighetens olika säkerhetssystem utifrån dig, din fastighet och din verksamhet.

Inför installationen går vi tillsammans igenom hur brand- och/eller inbrottslarmet utformas och fungera, och till tillsammans med oss kan du känna dig trygg.

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer.

Brandlarm

Vi hjälper till att montera och installera godkända brandlarm och utrymningslarm enligt konstens alla regler.

Inbrottslarm

Oavsett ni vill ha ett larm som ”tjuter”, är kopplat till mobiltelefoner eller är uppkopplat mot larmcentral så har vi produkterna och tjänsterna.

Vill du veta mer?

Du är alltid välkommen att höra av dig till oss om du undrar något. Vi återkommer med svar på dina frågor så snart vi har möjlighet.
  • Genom att skicka formuläret godkänner du att vi behandlar dina uppgifter. Uppgifterna kommer att behandlas lagenligt enligt GDPR och endast för angivet ändamål.