Lås och passersystem

I vårt arbete med lås och passersystem väljer vi produkter och utrustning av högsta kvalitet. Vi vill också vara i takt med tiden och tekniken – i utrustning såväl som hantverk.

Lås är på något vis grunden i vår verksamhet. Det var inom detta område som allt började för vår del, och mycket av det vi gör innefattar lås på ett eller annat sätt. Idag går den tekniska – och inte minst digitala – utvecklingen inom lås och passersystem snabbt framåt. Vi följer och deltar i den, med målet att alltid kunna erbjuda dig den säkraste och mest effektiva lösningen – både kostnadsmässigt och vad gäller användning.

Med tillgång till stor kunskap och lång erfarenhet inom området, såväl som tekniska lösningar av högsta kvalitet så kan vi erbjuda dig rätt kombination av tjänster och produkter oavsett hur din fastighet och verksamhet är utformade.

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig med lås- och passersystem.

Kassa- och säkerhetsskåp

Vi säljer och levererar skåp som matchar era behov. Vi kan även hjälpa er att öppna skåp där nycklar hamnat på villovägar eller koder glömts bort.

Lås

Vi är auktoriserade låsmästare och utför både service och nyinstallation av alla marknadens förekommande fabrikat. Vi kan hjälpa er med lås, nycklar, projektera låssystem, beslå nödutrymningsvägar eller uppnå godkänd låsning.

Galler och jalusier

Vi säljer och monterar färdiga gallersystem, men kan även erbjuda egendesignade lösningar när utseendet är avgörande.

Dörrautomatik

Vi är specialister på alla typer av dörrstängning, både slagdörrar och skjutdörrar.

Slipning

Du kan lämna in knivar och saxar för slipning hos oss. Vi slipar också liar, delar till köttkvarnar, sågklingor mm

Tvättstugebokning

Vi projekterar, monterar och driftsätter bokningssystem för alla typer av ändamål. Vill ni boka tvättstugan, gymmet eller föreningslokalen i mobil eller dator?

Vill du veta mer?

Du är alltid välkommen att höra av dig till oss om du undrar något. Vi återkommer med svar på dina frågor så snart vi har möjlighet.

Jonas Nilsson

Säkerhetstekniker
  • Genom att skicka formuläret godkänner du att vi behandlar dina uppgifter. Uppgifterna kommer att behandlas lagenligt enligt GDPR och endast för angivet ändamål.