Om oss

Borås & Kungsbacka Lås & Säkerhet har funnits på båda orter sedan 1950 respektive 1977 och varit en ledande aktör inom lås och säkerhet. Från början som två olika verksamheter som 2016 gick samman till nuvarande konstellation.

Vår vision är att vara den bästa arbetsplatsen för våra anställda så att dom kan leverera sin bästa service ut emot våra kunder.

Med en ständigt föränderlig marknad, nya produkter och lösningar gäller det att hålla sig i täten både vad gäller utveckling och hantverk. I vår strävan att kunna leverera de bästa, mest effektiva säkerhetslösningarna på marknaden så tar vi hjälp av alla större säkerhetsleverantörer i Sverige och internationellt. Vi erbjuder inte allt, men det vi erbjuder skall hålla högsta kvalité och ligga i utvecklingens framkant.

Lås & Säkerhet – Lite personligare, mycket säkrare!

Vill du veta mer?

Du är alltid välkommen att höra av dig till oss om du undrar något. Vi återkommer med svar på dina frågor så snart vi har möjlighet.
  • Genom att skicka formuläret godkänner du att vi behandlar dina uppgifter. Uppgifterna kommer att behandlas lagenligt enligt GDPR och endast för angivet ändamål.